We Doen Het Samen! Het festival voor bewonersinitiatieven en & beleidsmakers.

10:00-16:30LocatieDe Prodentfabriek, Oude Fabriekstraat 20 3812 NR AmersfoortCategorieBijeenkomst
  • 40
  • Pamela Coljee-Siswoko
  • Za 13 apr
  • 10:00-16:30
Voor iedereen

We Doen Het Samen! Het festival voor bewonersinitiatieven en & beleidsmakers.

Zin in inspiratie, ontmoeting en interessante workshops om jouw bewonersinitiatief, project of idee een boost te geven? Kom, dan doen we het samen!

WIJ ZIJN HIER!

Op het We Doen Het Samen festival 2024 komen actieve burgers en beleidsmakers samen, vieren we de belangrijke bijdrage van bewonersinitiatieven, delen we kennis en inspiratie met elkaar en doen een oproep aan overheid en politiek. Zoek ons op, werk met ons samen, geef ons ruimte!

Praktijk & beleid
Het We doen het samen! Festival betekent ontmoeting tussen praktijk en beleid, uitwisseling, praktische tips, inspirerende inzichten én financiële mogelijkheden voor je project of initiatief. Je kunt meedoen met workshops, luisteren naar bijzondere sprekers en verhalen of kennismaken met verschillende fondsen en organisaties die jouw initiatief een stap verder helpen.

We Doen Het Samen Coalitie
Tijdens het festival vindt de aftrap plaats van het actieprogramma van de We Doen Het Samen Coalitie. Ook vindt de finale plaats van Kern met Pit. Het is een dag voor iedereen die zich bezighoudt met bewonersinitiatieven en gemeenschapskracht wil versterken!

Aanmelden kan via: We Doen Het Samen! (lyyti.fi)

Heb je vragen over je ticket(s), de locatie, de workshops of andere zaken? Antwoorden vind je hier!