Service en help

Toegankelijkheid

Bij het ontwikkelen van Platform Faro is veel aandacht besteed aan toegankelijkheid, kwaliteit en vindbaarheid. Zodanig dat de beschikbare informatie door iedereen bekeken en gebruikt kan worden. Platform Faro is gemaakt op basis van de EU WCAG 2.1 toegankelijkheidsstandaard. AA. Deze standaard is gebaseerd op internationaal erkende afspraken voor toegankelijkheid.

Status toegankelijkheidslabel van Winkwaves Harmonics. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

Browserondersteuning

Platform Faro is ontworpen en gemaakt voor het gebruik met de laatste versies en de laatste stabiele versies van webbrowsers. (In june 2023: Edge 114, Chrome versie 114, Firefox 102 (ESR) en nieuwer, en Safari 16. Uit veiligheidsoverwegingen raden we oudere versies van browsers af. Platform Faro werkt niet op IE11 of oudere versies.

Voeg bijdragen toe vanuit je browser

Als geregistreerde op Platform Faro, kan men bijdragen bewaren op het platform. Op iedere pagina van Platform Faro staat de knop Creëer bijdrage. Dit opent een scherm waarin een bijdrage aangemaakt kan worden. Maar zeker wie aan het surfen is op het web, wil direct een pagina kunnen bewaren als bijdrage. Daarvoor bieden we je een stukje javascript code aan dat toegevoegd kan worden aan de favorieten/bookmarkbalk van de browser. Als je dan aan het surfen bent en je komt een interessante pagina tegen, dan kun je met 1 klik op de knop deze direct toevoegen aan Platform Faro.

Voeg mij, Creëer een bijdrage, toe aan de favorieten. Sleep de link naar de browserbalk of voeg deze toe via de rechtermuisknop.