Beargumenteer je keuze

  • 18 sep
  • 2
  • 71
Jouw mening telt!

Licht hier je ingevulde keuze toe m.b.t. Poelenburg Peldersveld: buurtdragers en buurtmakers. Vooral jouw argumenten zijn belangrijk voor de besluitvorming. Lees hier ook de reacties van anderen.

Terug naar de pagina met alle Faro-projectplannen

Reacties

2 reacties, meest recent: 8 oktober
  • Aangepast op 28 september

    Poelenburg Peldersveld heeft veel en een mix aan positieve elementen en is een stadswijk waar het nog prettiger wonen kan zijn. Er ontbreekt nog 1 stukje in de puzzel die zorgt voor nog meer succes en dat is samenhang en cohesie creeren middels buurtdragers en buurtmakers. Zij zijn de sleutels tot buurt- en wijkverrijking; zet hen aan het stuur!

  • Een interessante aanpak in een interessant gebied (oa vanwege het Nationaal Programma Leefbaarheid en Veiligheid). Als ik het goed begrijp is het idee om gebruik te maken van een 'asset based' approach. Wat is er al in fysieke structuren en talenten in de wijk. Misschien dat ik er overheen gelezen heb, maar het zou mooi zijn om te kijken hoe dit gekoppeld kan worden aan, door bewoners gedragen en gestuurde, positieve ontwikkelingen in de wijk. Dus hebben bewoners toegang tot, kunnen ze gebruik maken van, of kunnen ze eventueel eigenaarschap nemen over deze plekken?